Lake Side

de la EUR

Pacurari, Iasi

Descriere ansamblu


Apartamente noi de vanzare cu 2 camere, model decomandat, avand suprafata totala de 51,00 mp utili.
Un proiect rezidential nou dezvoltat in zona Pacurari- Rediu, avand o pozitie excelenta fata de principalele puncte de interes ale zonei, ideal pentru locuit dar si pentru investitie.
Conceptul apartamentelor din cadrul acestui complex imobiliar se invarte in jurul elegante, confortului si luminozitatii, reteta perfecta pentru o ambianta relaxanta si sofisticata in acelasi timp.
Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si bransament la toate uitilitatile.
Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje la interioare, precum si materiale de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor exterioare.
Complexul ofera compartimentari generoase, amenajate modern, cu bun gust, acoperind nevoile imobiliare a fiecarui client, cu apartamente de doua si trei camere, cu suprafete si compartimentari diferite.
Spatiul exterior atent amenajat, cu spatii verzi, cai de acces si alei pietonale amenajate si iluminate, cu un parculet de aproximativ 150 mp ingradit si amenajat in detaliu, toate acestea reprezentand un avantaj pentru cei ce isi doresc confortul propriei locuinte ce sa se imbine perfect si facilitatile din jurul acesteia.
In ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite de acest complex rezidential, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialelor folosite in edificarea constructiei ce ating cele mai inalte standarte de siguranta si confort, toate acestea recomanda acest proiect pentru alegerea unui camin ideal in cadrul acestuia.
Acest proiect imobiliar se impune prin:
- arhitectura deosebita cu linii clare si accente calde ale nuantelor folosite;
- compartimentare excelenta a spatiilor locative;
- cele mai bune echipamente si finisaje interioare;
- amenajarea in detaliu a spatiilor comune;
 - izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate;
- obiecte sanitare moderne si de calitate superoara;
- finisaje premium.
Noii proprietari pot beneficia de locuri de parcare supraterana, acestea fiind incluse in pretul de vanzare al apartamentelor.
 
Comision 0%
Aceasta oferta apartine companiei imobiliare Palace Real 
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar | Termeni si conditii | Despre cookies