Cristal Residence - Pacurari - Rond Proges

Descriere

 Complexul rezidential Crystal Residence este situat la iesirea din municipiul Iasi spre Targu Frumos, la 500 de metri de soseaua Pacurari, fapt ce ii confera confortul unei locatii relaxante, departe de zgomotul si poluarea orasului.

Aflat intr-o zona linistita, la o distanta de cateva minute de marile magazine (Kaufland, Carrefour Era, Decathlon, Praktiker), Crystal Residence este amplasat strategic pentru a oferi un mediu de locuire modern si civilizat. Deplasarea catre centrul orasului Iasi se face prin intermediul mijloacele de transport in comun, cea mai aproapriata statie fiind la Rond Pacurari. Pensiunea Crystal, terenul de tenis, piscina si gradinita sunt, de asemenea, punctele de interes din imediata vecinatate a constructiei.

Smart home – management electronic

Crystal Residence va ofera locuinte inteligente care pot fi monitorizate de la distanta cu ajutorul unui telefon mobil, al unei tablete sau al unui laptop.

Toate utilitatile pot fi controlate pentru a garanta o deplina siguranta familiei (curentul electric, incalzirea, gazul), iar in cazul unei urgente aplicatia atentioneaza instantaneu proprietarul.

Pentru a crea un mediu relaxant si calduros iarna sau racoros vara, acesta poate fi programat usor dupa nevoile fiecaruia.

Dotari si finisaje

Cladirea are structura din beton armat in cadre, facilitand astfel compartimentarea personalizata dupa cerintele viitorului proprietar. Zidaria de caramida este tencuita mecanizat la interior, iar la exterior este acoperita cu un termosistem eficient de 10cm grosime. Planşeele sunt din beton armat şi au izolaţie termica şi fonica realizata din placi de polistiren exrudat sau, la cerere, din fibra de lemn eficienta energetic si ignifuga. Ferestrele cu geam termopan au tamplaria alcatuita din profile PVC cu 5 camere si sunt prevazute cu glafuri de alubond.

Componenta apartamentelor

Apartamentele vor fi predate cu urmatoarele amenajari interioare: usa de intrare metalica antiefractie, usi din lemn cu pervaz dublu, pardoasela din granit / gresie portelanata pe holuri, bucatarii si bai, si pardoseala din parchet Egger acoperind celelalte incaperi.
Toate apartamentele au acces la servicii de internet, telefonie si televiziune.

Baile si bucatariile apartamentelor Crystal Residence sunt utilate cu obiecte sanitare si accesorii moderne de la Colo Cersanit (chiuveta cu dulapior, wc, cada, oglinda, calorifer cu suport pentru prosoape).

Fiecare locuinta este dotata cu o centrala termica ce asigura incalzirea si apa calda. Camerele dispun de calorifere eficiente din otel tip panou, cu un design placut.

Coridoarele comune si casa scarii sunt finisate cu materiale moderne, pardoseala este realizata din granit, scarile sunt prevazute cu balustrada din inox, iar peretii sunt tapetati pentru a reda un ambient primitor. In dreptul fiecarui apartament sunt amplasate contoarele utilitatilor, usurand astfel predarea situatiei lunare.

Siguranta si calitatea locuirii

Accesul in cladire este monitorizat prin intermediul unui interfon video modern, sporind siguranta locuirii din cadrul acesteia.
Deplasarea intre nivele este facilitata de ascensoarele Schindler ce asigura un transport confortabil in conditii de maxima siguranta.

Parcarea Crystal Residence este proiectata pentru a oferi fiecarei familii un loc personalizat pentru autoturism.

Petrecerea timpului liber devine o placere. Locatarii se pot bucura de compania vecinilor sau vizitatorilor, socalizand in foisorul rustic sau in zona de gratar, in timp ce copii se vor distra in parcul de joaca, intins pe o suprafata de 400m2, feriti de orice pericol urban.

In perioada noiembrie-decembrie 2016 se pot achiziționa apartamente la un preț promoțional foarte bun, ca investitie sau ca locuință permanentă. Posibilitatea achizitiei în avans de apartamente finisate la un pret avantajos și atu-urile Complexului Rezidential Crystal fac acest proiect foarte atractiv. Locatie: Soseaua Rediu, la 500 m de Rond Pacurari, Iasi, zona verde împrejur.

Pot fi achizitionate apartamente cu 1, 2 sau 3 camere

 Tipuri de apartamente: Comision 0%

Ap 1 camera - Suprafata utila(37mp). Pret: 34.950E

Ap 2 camere - Suprafata utila(49mp). Pret: 46.950E

Ap 2 camere - Suprafata utila(54mp). Pret: 50.900E

Ap 2 camere - Suprafata utila(57mp). Pret: 54.000E

Ap 2 camere - Suprafata utila(62mp). Pret: 59.000E

Ap 3 camere - Suprafata utila(83mp). Pret: 78.850E

 

 

 

Principalele avantaje ale Complexului Rezidential Crystal sunt:
– loc aerisit cu spații verzi și spații de joacă pentru copii.
– aproape de supermarket și statia de autobuz, capăt Șoseaua Păcurari (5 minute de mers pe jos).
– desi este în ‘oraș’, impozitul pe locuință este foarte mic.
– izolatie termică foarte bună, valoarea pierderilor de căldura fiind de 10 ori mai mică decât în cazul construcțiilor clasice.
– apartamentele vor fi foarte bine izolate fonic, eliminând unul din marele disconforturi de la bloc.
– parcări pentru fiecare client incluse în pretul apartamentului.

 

 

Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate.
www.palaceimobiliare.ro
Telefon: 0733.022.022
E-mail: office@palaceimobiliare.ro

 


 • ID Ansamblu: PALX42
 • Stadiu proiect: In constructie
 • Anul constructiei: 2017
 • Numar blocuri: 2

Facilitati

 • CT
 • Gaz
 • Apa/Canalizare
 • Aer conditionat
 • Mobilat
 • Renovat
 • Tamplarie lemn
 • Tamplarie PVC
 • Garaj
 • Loc parcare
 • Strada asfaltata
 • Transport
 • Internet
 • CATV
 • Telefonie fixa

Lista anunturi

2 anunturi
De vanzare
48920€
Cristal Residence - Pacurari - Rond Proges De vanzare
Camere
2
Pret
802€/m2
Suprafata
61 m2
De vanzare
42672€
Cristal Residence - Pacurari - Rond Proges De vanzare
Camere
1
Pret
805€/m2
Suprafata
53 m2

Locatie

Abonare newsletter newsletter.

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai exclusive anunturi imobiliare din Iasi.

© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

CRM & Website dezvoltat de Pixel Artisan Agency