Cariere

 

       REAL ESTATE BROKER

 

      La Palace Real Estate ne provocam unul pe celalalt sa devenim mai buni decat credem ca putem fi. Pentru clientii cu care lucram, livram mai mult decat promitem, iar acum suntem in cautarea unui nou coleg care sa impartaseasca aceste valori cu noi. 

 

       Pentru ca suntem o companie 100% focusata pe rezultate, ne-ar placea sa faci parte din echipa noastra daca esti o persoana careia ii place sa relationeze si sa intre in parteneriate reale atat cu colegii cat si cu clientii. Pentru ca avem multi clienti internationali, un excelent atu este cunoasterea unei limbi de circulatie internationala. Asa cum probabil stii, un job in real estate presupune intalniri cu clientii in diverse locatii si permisul de conducere este o cerinta obligatorie.   

       Ce vei avea de facut este simplu, iar programul nostru de management al performantei te va ajuta sa-ti atingi obiectivele in mod structurat. De 5 ani abordam diferit piata imobiliara din Romania pe principiul dezvoltarii si respectarii parteneriatelor, cu clientii nostri fideli precum si cu clienti noi de la an la an si asta asteptam si de la tine.

       Ce stim inca de pe acum ca-ti putem oferi este faptul ca vei intra intr-o echipa atipica de real estate, vei avea toate instrumentele de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor si vei avea suportul nostru atunci cand vei avea proiecte de succes sau proiecte din care sa inveti. 

       Pentru ca ne intereseaza atitudinea mai mult decat ce stii sa faci, asteptam cv-ul tau la office@palaceimobiliare.ro. Iti va raspunde Andreea si iti va spune care sunt pasii urmatori.

 

1

Trimite CV

© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies