Despre noi

Palace Imobiliare IasiPalace Real Estate este singura companie din Iasi care se adreseaza in mod special dezvoltarii constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale intr-un climat profesionist, dominat de respectul pentru valorile adevarate, clientii nostrii sunt parteneri intru dezvoltarea unor proiecte durabile, marcante pentru dezvoltarea societatii contemporane.

Cu o echipa unita sub spectrul acelorasi valori, oferim solutii inteligente in contexte schimbatoare, si nu in ultimul rand, oferim permanent partenerilor nostri noi oportunitati de dezvoltare. Dorinta noastra de a solutiona eficient nevoile clientilor, s-a concretizat in crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidential, birouri, comercial, industrial si terenuri.

Concret, in cazul nostru, succesul unui business reiese din faptul că reusim, prin expertiza şi experienta consultantilor companiei, sa intelegem nevoile individuale ale fiecarui client si să ii propunem solutii imobiliare personalizate, de cea mai inalta calitate, cu un risc investitional scazut şi probabilitati maxime de profit.

Simplitatea colaborarii reiese din capacitatea de a intelege specificul cererii si rapiditatea în a va oferi cele mai integrate solutii, din care impreuna, sa alegem in timp util, varianta optima. Ne implicam intens, utilizand metode de specialitate avansate, diversificate, in acord cu evolutia generala a pietei, dar şi a complexitătii cererilor imobiliare.

Palace Real Estate este o companie imobiliară de excepţie, întrucât are un obiectiv aparte şi anume, implicarea totală în vederea garantării siguranţei şi succesului business-ului dumneavoastră

Noi nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de solutii imobiliare, cei ce putem negocia pentru tine cea mai buna afacere. Totul pentru a va asigura satisfactia succesului afacerilor in imobiliare!

Managementul investitiilor

Se adreseaza atat investitorilor autohtoni, cat si celor din strainatate care vor sa abordeze anumite sectoare ale pietei imobiliare din Romania. Include activitaţi precum: estimarea taxelor aferente tranzactiilor, analizele de risc investitional, planificarea strategica, asistenta în negociere, identificarea de solutii financiare, asistenta post-investitie.

Citeste

Marketing Imobiliar

Palace Imobiliare ofera servicii de marketing imobiliar pentru proiecte rezidentiale dezvoltate impreuna cu noi,  oferind consultanta, cercetare si analiza a pietei.   Campania de marketing se va desfasura conform unui plan de actiune detaliat care va cuprinde politici de vanzare, definirea profilului cumparatorului,  identificarea modalitatilor de plata si de finantare, obiectivele de comunicare si modul de promovare a proiectului.

Citeste

Audit energetic

Obiectivul principal al certificatului energetic al unei clădiri este de a oferi proprietarului sau utilizatorului clădirii, precum şi persoanelor interesate în cumpărarea sau asigurarea ei, informaţii despre performanţa energetică a clădirii şi a instalaţiilor interioare aferente. Performanţa energetică a clădirii se determină conform unei metodologii de calcul şi se exprimă prin unul sau mai mulţi indicatori numerici care se calculează luându-se în consideraţie

Citeste

Coordonare juridica

Cunoscand legislaţia imobiliara in vigoare, intotdeauna gandim solutii avantajoase pentru ca demersurile juridice sa pastreze un raport optim intre timpul si costurile de realizare. Pentru ca orice tranzacţie în domeniul imobiliar (vânzare/cumpărare sau închiriere) să fie rentabilă, este absolut necesară aplicarea unor soluţii juridice adecvate. Oferim analiza completa a situatiei juridice a unor proprietati localizate in Iasi si in tara (terenuri agricole extravilane,

Citeste

Analiza Imobiliara

Credem ca o investitie profitabila este rezultatul unei cercetari valide a pietei imobiliare prezente dar si viitoare. Din acest motiv, suntem intr-o permanenta analiza a evenimentelor imobiliare, detinem un portofoliu bogat de oferte si dam dovada de expertiza necesara în estimarea corecta a valorii de piata a proprietatilor imobiliare, respectiv, a tendintelor de regres sau evolutie a pietei. Orice investiţie imobiliară are la bază o analiză detaliată a pieţei.

Citeste

Evaluari autorizate

Avem o echipa de experti evaluatori, membri ANEVAR, care ofera servicii de evaluari autorizate, respectand cele mai inalte standarde de calitate, adaptate pentru toate tipurile de proprietati imobiliare, apartinand atat persoanelor fizice cat si celor juridice. În mod special, realizăm rapoarte de evaluare pentru o gamă diversă de proprietăţi imobiliare, cum ar fi: apartamente; case, vile; spaţii comerciale; spaţii de birouri; hale industriale sau de depozitare; spaţii de producţie;

Citeste

Consultanta in tranzactii

Echipa noastra de specialisti ofera solutii complete privind vanzarea/inchirierea tuturor tipurilor de proprietăti imobiliare: case/vile, apartamente, birouri, spatii comerciale, spaţii industriale, terenuri. Nu iti place sa pierzi timpul cu vizionari nepotrivite si piste false, de aceea iti oferim oferte complete si corecte, cu date verificate, conform cerintelor tale. Oferim partenerilor nostri pachete de servicii dedicate, concepute pentru a raspunde solicitarilor si obiectivelor specifice.

Citeste

Palace Imobiliare

Dezvoltam orasul impreuna!

+1,300 Clienti multumiti

+500 Anunturi listate

+2,220 Proprietati vandute

+140 Afaceri dezvoltate

Abonare newsletter.

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai exclusive anunturi imobiliare din Iasi.

© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies