Apartamente moderne si spatioase la OSCAR Rainbow Residence

Apartamente moderne si spatioase la OSCAR Rainbow Residence

Apartament sau casa? Daca ai trecut deja peste aceasta decizie si esti in cautarea unui apartament, Ansamblul Rezidential OSCAR Raibow iti poate deveni acasa.

Pandemia cu noul coronavirus ne-a aratat ca acasa a devenit mai mult decat locul unde ne adunam cu totii seara. Acasa a devenit locul de unde lucram, locul de unde participam la intalniri online, locul de unde copilul face scoala online, locul unde gatim si unde servim masa zilnic. Alege un loc in care tu si familia ta sa va simti in siguranta, unde sa aveti confortul si spatiul de care aveti nevoie.

OSCAR Rainbow Residence se afla in Pacurari, intr-o zona ce oferă acces facil la statia de autobuz, gradinite, scoli, magazine alimentare si supermarketuri.

8 blocuri cu spatii verzi si locuri de joaca

Complexul OSCAR Rainbow Residence cuprinde 8 blocuri cu spatii de depozitare proprii si 264 de locuri de parcare supravegheate video printr-un sistem performant, non-stop.

Constructia este una solida, cu structura de rezistenta pe cadre si piloni forati, zidaria realizata din BCA Ytong, 12 cm interior si 25 cm exterior, fatada izolata cu vata bazaltica de 10 cm si tencuiala decorativa, pardoselile izolate cu vata bazaltica, hidrolatie si tencuiala interioara mecanizata.

Pentru a mentine un nivel inalt de performanta energetica, pe langa izolatiile interioare si exterioare, mai contribuie si dotarea apartamentului cu: centrala termica prin condensare, usa metalica cu inchidere etansa, antiefractie si balcoanele inchise si izolate.

Echipe de specialisti lucreaza cu materiale de calitate si atentie la orice detaliu. Finisarilor – gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare – le-a fost alocat un buget special si pot fi alese in functie de preferintele tale. De la culoare, model si pana la design, tu si familia ta aveti libertatea de a face combinatiile care va plac. Mai mult decat atat, fiecare apartament beneficiaza de propriile contoare pentru energie electrica si gaz, apometre si interfon video.

Un alt aspect foarte important pe care Ansamblul Rezidential OSCAR Rainbow il indeplineste este prezenta unui spatiu special de joaca pentru copii. Aer curat, jucarii atractive pentru cei mici si intrare limitata, un loc in care tu scopilul tau va puteti distra si petrece armonios timpul liber.

Daca iti doresti mai multe detalii, imagini, video-uri sau chiar o vizita la Ansamblul Rezidential OSCAR Rainbow Residence, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0733 966 988.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies