Cum alegi un apartament in aceasta perioada?

Cum alegi un apartament in aceasta perioada?

 

Ultimul an a venit cu schimbari majore, am invatat sa ne adaptam si sa fim mult mai atenti la actiunile noastre si mai selectivi in alegeri. Obiceiurile, activitatile si dorintele noastre s-au schimbat si s-au adaptat la noua realitate.

Odinioara visam la un apartament in inima orasului, cat mai central, unde sa simtim vibe-ul urban si de unde sa ajungem rapid la magazine, restaurante si locuri de distractie cu muzica buna.

Acum, cand am experimentat lockdown-ul, ne-am reprioritizat optiunile si am vazut cat de important este sa ai pe langa bloc un loc special amenajat unde poti iesi, alerga sau te poti juca cu copilul si respira aer curat. Deja mental schimbul a fost facut: ai dat aglomeratia pe liniste. Tot atunci ai dat si centrele comerciale unde deja se formau cozi interminabile pe magazinele de proximitate din cartier, aprovizionate mereu cu produse fresh.

Constient sau nu, toata perioada aceasta si-a pus serios amprenta asupra criteriilor de selectie, iar pentru noi, echipa OSCAR Rainbow Residence, este foarte important sa fim langa clientii nostri si sa le oferim solutii care sa se plieze pe nevoile lor actuale.

Apartamente adaptate la nevoile actuale

Ne-am adaptat propunerile si lucram la constructia unui complex din 8 blocuri ce vor deveni acasa pentru clientii nostri. Amenajam spatii verzi, zone de joaca pentru copii, locuri de parcare supravegheate video 24 ore din 24. Stim cat de importante sunt spatiile de depozitare, mai ales dupa ce dorinta de a avea cateva provizii la indemana s-a dovedit a fi foarte utila, asa ca am facut loc in apartament si pentru un astfel de spatiu special de depozitare.

Calitatea este semnatura OSCAR Rainbow Residence. Mizam pe calitatea materialelor, a constructiei si a finisajelor.

Suntem atenti la dotari si la fiecare componenta ce completeaza apartamentul: centrala termica proprie prin condensare, usa metalica antiefractie la intrarea in apartament, balcoane inchide si izolate, contoare individuale de energie electrica si gaz, apometru individual si video interfon.

Asa ca daca esti in cautarea unui apartament, te invitam sa ne suni la numarul de telefon 0733.966.988 sau sa ne scrii pe adresa de e-mail office@palaceimobiliare.ro si sa ne spui care sunt nevoile tale, iar noi iti vom arata optiunile OSCAR Rainbow Residence care se pliaza cel mai bine pe ceea ce iti doresti.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies