In aprilie, va invitam la Salonul Imobiliar Palas Iasi

In aprilie, va invitam la Salonul Imobiliar Palas Iasi

 

Esti in cautarea apartamentului care sa iti devina acasa? Atunci nu trebuie sa ratezi cel mai important eveniment imobiliar al Iasului.

In perioada 5-7 aprilie, ansamblul Palas organizeaza a doua editie a Salonului Imobiliar Iasi, venind astfel in intampinarea clientilor care se afla in cautarea locuintei perfecte. Evenimentul isi propune sa aduca intr-un singur loc cei mai importanti dezvoltatori pe segmentul rezidential, agentii imobiliare si institutii financiare, astfel incat sa ofere solutii complete clientilor care au in plan achizitionarea sau inchirierea unei locuinte.

Asadar, daca te-ai hotarat sa iți cumperi o locuinta sau doar esti in prospectare, te invitam la standul Palace Real Estate pentru a-ti prezenta ofertele noastre in exclusivitate. In portofoliul nostru se afla trei dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale ale Iasului: Park Residence Copou, Cuibul Verde si I.C. Bratianu.

Cum te putem ajuta

ü    Oferim consultanta de specialitate si identificam nevoile fiecarui client pentru a gasi cea mai buna solutie pentru el.

ü   Consiliem clientii pe parcursul procesului de achiziție si ne asiguram ca cerințele acestora sunt indeplinite.

Te asteptam cu drag la Salonul Imobiliar Palas Iasi.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies