Sunset Residence iti ofera confort si liniste foarte aproape de oras

Sunset Residence iti ofera confort si liniste foarte aproape de oras

 

Ti-ai facut calculele si ti-ai stabilit foarte bine cum vrei sa arate viitoarea ta casa: confortabila si luminoasa, bine compartimentata, neaparat intr-o zona linistita, dar nu departe de oras pentru ca, daca e ceva ce-ti strica ziua cu adevarat atunci asta cu siguranta este timpul pierdut in trafic. In plus, vrei ca toate facilitatile sa-ti fie la indemana pentru ca serile, si asa scurte, sa le poti petrece cu ai tai.

Este timpul asadar sa pornesti in cautarea ei, insa tocmai acest gand te nelinisteste cel mai mult pentru ca ofertele sunt multe, iar cele care iti bifeaza dorintele par foarte putine.

Ei bine, alunga gandurile de neliniste pentru ca noi, echipa Palace Imobiliare, avem solutia potrivita pentru tine. Intrucat linistea, natura, aerul curat si distanta mica pana in oras sunt criterii primordiale in alegerea viitoarei tale case, iti facem cunostinta cu un cartier rezidential din soseaua Rediu.

Foarte aproape de Pacurari, la nici 7 minute de mers cu masina, au fost atent asezate si construite 20 de case tip duplex. Este o zona linistita, unde agitatia orasului nu isi gaseste locul.

Si intr-adevar, nimic nu se compara cu cafeaua de dimineata bauta pe terasa, in mirosul placut al toamnei, sau cu apusul ce se asaza frumos peste dealuri si vai si care in cateva momente picteaza totul intr-un rosu aprins.

Complexul Sunset Residence iti asigura casa la cheie, confortabila si foarte bine compartimentata. Finisajele si materialele folosite pe intreg procesul de constructie sunt din categoria premium.

Dorinta iti va fi indeplinita: vei scapa de agitatia orasului, insa te vei bucura in continuare de facilitatile urbane. Pentru ca in Rediu ai la indemana tot ce iti trebuie pentru ca viata ta de zi cu zi sa fie cat mai practica: magazine, gradinite, restaurant, piscina.

Colega noastra Eliza Neamtu asteapta sa te cunoasca. Poti face o programare usor, la numarul de telefon 0724017017.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies