Cuibul verde de acasa

Cuibul verde de acasa

 

Ea vrea o casa cu flori la geam, tu vrei un apartament cu camere mari si luminoase. Ea viseaza la o gradina ca-n povesti in care sa-și savureze cafeaua in fiecare dimineata, tu te gandesti ca va trebui sa tunzi iarba si sa uzi florile cand de fapt nu-ti doresti decat sa lenevesti pe canapea. Ea vrea natura acasa, tu esti mai degraba tipul urban, pe care agitatia orasului il pune in miscare si care se plimba prin padure doar in weekend, cand se vede cu prietenii la o tura cu bicicleta. Dar ce-ar fi daca ai descoperi ca, in mijlocul naturii la care ea viseaza si la doar cateva pedale de vibratia orasului pe care tu o iubesti, se afla cuibul vostru verde? Cu camere mari si luminoase si o priveliste de vis, aproape de cel mai romantic, viu si incarcat de istorie loc al Iasului: Copou.

Un altfel de ACASA

Alegerea viitorului camin nu este deloc treaba usoara. Daca te-ai nascut la oras, nu ai avut bunici la tara si mare parte din copilarie ti-ai petrecut-o cu prietenii la bloc, primul gand care iti apare in minte atunci cand vine vorba de propria locuinta este un apartament. Ideea de a cumpara o casa nu-ti displace, mai ales ca ai prieteni care iti povestesc despre linistea de care se bucura cand ajung acasa dupa o zi plina, despre aerul curat pe care il respira in fiecare dimineata si care le incarca bateriile pentru o noua zi. Iubesti orasul si confortul pe care ti-l ofera viata urbana, dar in acelasi timp iti doresti ca serile sa iti fie cat mai linistite si departe de agitatia orasului.

Ei bine, daca amandoi visati la un altfel de ACASA, afla ca la doar trei minute de Targusorul Copou se dezvolta un nou proiect rezidential, Cuibul Verde, care raspunde nevoilor si dorintelor voastre: imobile cu apartamente spatioase si luminoase aflate intr-o oaza de liniste, aer curat si armonie la marginea padurii, nu departe insa de orasul pe care tu il iubesti.

Spatii verzi, loc de joaca pentru cei mici si parcare amenajata

Cuibul Verde nu va ofera doar o priveliste de vis a dealurilor ce inconjoara Iasul, ci si intimitate si confort, spatii verzi si loc de joaca pentru copii. In plus, in cuibul vostru verde nu va mai trebui sa pierdeti timp in fiecare seara cautand un loc in care sa lasati masina in siguranta, pentru ca noul complex rezidential dispune de o parcare amenajata.

In functie de nevoile voastre, puteti alege un apartament cu 1, 2 sau 3 camere din cele 20 care vor fi disponibile intr-o prima etapa.

Primul ansamblu rezidential din Romania cu certificare EcoHabitat

Cuibul Verde este primul ansamblu rezidential din Romania certificat in conformitate cu cerintele EcoHabitat de TÜV Rheinland Romania, unul din cele mai puternice organisme de certificare si inspectie la nivel international.

Pentru a primi aceasta ceritificare, trebuie indeplinite o serie de conditii, pe care Cuibul Verde le respecta intocmai:

ü  Complexul trebuie incadrat intr-un habitat natural, in care sa se pastreze elementele de vegetatie perena

ü  Izolatia imobilului se face cu materiale moderne, ce trebuie sa respecte cele mai dure cerinte ecologice, pentru a scadea resursele necesare incalzirii si racirii spatiilor de locuit.

ü  Sunt folosite centrale termice de ultima generatie, in condensare, care au consum redus de gaze naturale.

ü  Pentru reducerea consumului de energie, sunt utilizati senzori de prezenta si surse de iluminat cu led pentru spatiile comune.

ü  Pentru reducerea consumului de apa, grupurile sanitare au dozatoare cu dubla comanda baterii monobloc.

Certificarea EcoHabitat va garanteaza asadar faptul ca imobilele din ansamblul Cuibul Verde respecta cele mai stricte standarde de proiectare si executie. Materialele folosite sunt de inalta calitate si in acelasi timp indeplinesc toate criteriile privind protectia mediului si gestiunea resurselor.

Nu-i asa ca va vine sa va mutati cuibul degraba? Va asteptam cu drag in Agentia Palace Imobiliare si impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru cuibul vostru!

 

Puteti face o programare la numarul de telefon:

 

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies