Fundatia Park Residence Copou, elementul esential ce sustine viata de acasa

Fundatia Park Residence Copou, elementul esential ce sustine viata de acasa

La fel cum cei 7 ani de acasa sunt esentiali pentru un copil, si structura unui bloc este fundamentala pentru tot ce se va dezvolta ulterior. Un zid, o usa, culoarea unui perete, un geam, toate se pot schimba in timp, insa fundatia blocurilor nu, peste ea doar se asaza anii.

Fundatia sustine povestea fiecarei familii, fiecare ACASA la care noi visam, mobilierul care ne dorim sa imbrace frumos incaperile, mirosurile si aromele ce ies din bucatarii, pasii zglobii ai celor mici, cantecelele de noapte buna si strigatele de bucurie cand echipa favorita a dat gol.

Fundatia Park Residence Copou este bine pregatita sa va sustina viata de ACASA.

Siguranta locatarilor este pusa pe primul loc

Park Residence Copou are una din cele mai solide fundatii din Iasi, bazata pe pereti mulati din beton in perimetrul terenului, sapati la 15 metri adancime.

Baza este formata din 64 de piloti de o grosime de 90 de centimetri, care au fost forati la o adancime de 20 de metri in pamant de la nivelul radierului (8 metri sub cota 0).

Fundatia Park Residence a fost proiectata si realizata astfel incat sa reziste la cutremure de peste 8,5 grade pe scara Richter si sa sustina o constructie de 10 etaje.

Zidaria perimetrala este construita din BCA YTONG

Momentele intense pe care le traim aduc emotii atat pentru noi, cat si pentru cei din jur. Oricat de apropiata este legatura dintre noi si vecinii nostri, nu ne dorim sa impartasim cu ei chiar toate melodiile, planurile si serialele la care ne uitam. Avem nevoie sa pastram in intimitatea familiei momentele acestea.

Intimitatea fiecarei familii este respectata inca din stadiul de constructie, iar grija noastra este data de grosimea peretilor, calitatea materialelor folosite si atentia la detalii pe tot parcursul constructiei.

Structura Park Residence Copou este realizata pe cadre de beton cu pereti mulati din beton in perimetrul cladirii, turnati la 15 metri sub pamant de la cota 0.

Zidaria perimetrala este construita din BCA Ytong cu grosimea de 30 de centimetri, iar zidaria compartimentara dintre apartamente are o grosime de 25 de centimetri si 20 de centimetri in interiorul apartamentelor Park Residence Copou.

Park Residence Copou este un proiect al agentiei imobiliare Palace Real Estate. Suntem o echipa tanara si deschisa sa va raspunda la intrebari. Ne puteti gasi usor la adresa Str. Banu nr. 8, Iasi, sau la numarul de telefon 0725.011.011.

Daca unul dintre apartamentele din Park Residence Copou poate deveni ACASA pentru voi si doriti sa aflati mai multe detalii, puteti accesa si site-ul special creat pentru comunitatea Park Residence www.parkresidencecopou.ro sau pagina de Facebook Park Residence Copou.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies