Esti in cautarea viitoarei tale locuinte? Iata cateva sfaturi utile

Esti in cautarea viitoarei tale locuinte? Iata cateva sfaturi utile

 

Gasirea apartamentului care sa iti devina camin nu e treaba usoara, mai ales pentru ca aceasta este cea mai costisitoare investitie pe care urmeaza sa o faci. Esti atent la fiecare detaliu, vrei sa afli informatii despre fundatia blocului, materialele folosite, zona in care este amplasat si facilitatile pe care aceasta le ofera.

Pentru ca aceasta cautare a locuintei potrivite pentru tine sa nu te lase fara energie, iti recomandam ca, atunci cand pornesti in aceasta aventura sa te inarmezi cu rabdare si sa ai in vedere cateva aspecte.

1. Stabileste-ti foarte clar prioritatile. Trece, pe doua coloane, lucrurile care sunt importante in alegerea unui apartament si cele la care poti renunta mai usor. Ai in vedere aspecte precum materialele folosite (chiar si in cazul unei constructii noi), calitatea dotarilor (sistem de incalzire, instalatii electrice, tamplaria, liftul), finisajele. 

2. Fii flexibil in ce priveste zona in care se afla viitorul camin. De cele mai multe ori, atunci cand pornim in cautarea locuintei, avem in minte o singura zona, iar daca nu gasim ceea ce ne dorim, suntem extrem de dezamagiti. Si tot de cele mai multe ori, apartamentul care ni se potriveste este acolo unde nici nu ne gandim. Fii deschis la propuneri si sugestii, mai ales daca acestea nu sunt foarte departe de serviciul tau sau scoala celor mici si daca iti ofera acces usor la magazine, parcuri si mijloace de transport.

3. Fa o lista de intrebari pe care sa i le adresezi consilierului imobiliar. Cei mai multi dintre noi sarim peste aceasta etapa in procesul de cumparare a unei locuinte si ne gandim doar la momentul vizionarii. Este bine sa stii insa ca rezolvarea neclaritatilor inainte de vizionare este extrem de utila atat pentru tine, cat si pentru consilierul imobiliar care te ajuta sa gasesti apartamentul care ti se potriveste.

4. Aloca suficient timp vizionarii. Stim ca timpul este scurt si ca esti mereu pe fuga, dar vizionarea este o etapa extrem de importanta, chiar si atunci cand ai primit inainte raspunsuri la toate intrebarile. Iar daca simti nevoia sa revezi apartamentul pe care urmeaza sa il achizitionezi, atunci este indicat sa o faci pentru a fi sigur de decizia pe care o vei lua.

Noi, echipa Palace Imobiliare, suntem alaturi de tine cu cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa faci alegerea cea mai buna. Daca vrei sa ne cunoastem, ne gasesti usor pe str. Banu nr. 8, ne poti scrie un email la office@palaceimobiliare.ro sau ne poti suna la numerele de telefon 0232.25.66.50/ 0725.011.011.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies