Cum sa-ti amenajezi spatiul de birouri

Cum sa-ti amenajezi spatiul de birouri

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti in plin proces de dezvoltare, alegerea spatiului care sa se potriveasca afacerii tale este extrem de importanta. Ai nevoie de mult timp, energie si rabdare pentru a gasi cea mai buna solutie. Noi, echipa Palace Real Estate, te vom insoti in aceasta cautare pentru a te ajuta cu cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Astfel, vei economisi timp si energie, pe care le vei dedica proiectelor tale.

Odata alegerea spatiului facuta, urmeaza o etapa la fel de importanta: amenajarea acestuia conform nevoilor echipei tale. Tocmai de aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci alegerile potrivite.

Stim deja ca un birou amenajat cu atentie, care imbina conceptele de office si acasa, le va oferi celor din echipa ta o stare de bine, ii va ajuta sa se concentreze mai bine si sa isi atinga adevaratul potential. Performanta noastra este strand legata si de mediul in care lucram si, tinand cont de faptul ca petrecem la locul de munca 9 ore pe zi, este esential ca acesta sa ne ofere o stare de bine si confort.

Tocmai de aceea, daca ne uitam la imagini cu birouri ale marilor companii, vom vedea ca acestea au renuntat de mult la culorile anoste si spatiile de lucru traditionale si au optat pentru birouri pline de culoare, vii si luminoase, spatii de relaxare si chiar de dormit care nu fac altceva decat sa contribuie la cresterea productivitatii angajatilor.

Amenajarea spatiului potrivit nevoilor companiei tale va aduce asadar numeroase beneficii: angajatii tai vor fi relaxati, se vor concentra mai usor, vor comunica mai bine si, prin urmare, vor fi mai productivi; clientii tai care vor veni la bioru vor aprecia spatiul, ceea ce va contribui la brandul companiei.  

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti amenajezi spatiul de birouri

Atunci cand te hotarasti sa (re)amenajezi birourile este important sa ai in vedere urmatoarele aspecte: culorile din birou trebuie sa reflecte culorile din identitatea companiei; spatiul trebuie sa fie foarte bine organizat pentru ca angajatii tai sa aiba la indemana lucrurile de care au nevoie si in care sa se simta confortabil atat ei, cat si clientii care vin in vizita - un spatiu deschis, de exemplu, creeaza un mediu in care se comunica mai usor si oamenii lucreaza mai bine in echipa; birourile managerilor trebuie sa fie amplasate astfel incat angajatii sa aiba acces usor la ele; spatiul de relaxare trebuie amenajat in functie de specificul companiei, asa ca poti opta fie pentru canapele, fotolii si o mica biblioteca, fie pentru mese de ping-pong sau jocuri video.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies