Cuibul Verde, un altfel de ACASA

Cuibul Verde, un altfel de ACASA

“Nu am gasit nimic care sa-mi placa. Imi vine sa renunt.” Daca esti in cautarea unui apartament, cu siguranta ti-ai spus asta la un moment dat. Dupa 7-8 apartamente pe care le-ai vazut, primul gand este sa te opresti cel putin pentru o vreme. Apartamentul spatios si luminos, situat intr-o oaza de liniste si aer curat, dar nu departe de oras, pare sa ramana doar un vis. Pentru ca stim ca acum simti ca timpul si energia pe care le-ai investit in cautarea ofertelor cele mai bune au fost de prisos, noi, echipa Palace Imobiliare, suntem alaturi de tine cu cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa faci alegerea cea mai buna.

Asadar, daca visezi la un altfel de ACASA, la doar trei minute de Targusor Copou vei descoperi apartamentul care ti se potriveste: spatios si bine compartimentat, inconjurat de natura si deloc departe de oras.

Cuibul Verde, un proiect dezvoltat de compania Europartener, cu peste 20 de ani de experienta in constructii civile si industriale, si reprezentat in exclusivitate de Palace Real Estate, ofera o abordare diferita in orasul Iasi – o oaza de liniste, aer curat si armonie la marginea padurii pentru cei ca tine, care pretuiesc buna-vecinatate si natura.

Cuibul Verde iti ofera o priveliste de vis a dealurilor ce inconjoara Iasul, intimitate si confort, spatii verzi si loc de joaca pentru copii si o parcare amenajata, unde iti vei putea lasa masina in siguranta.

Iar daca nu stiai, Cuibul Verde este primul ansamblu rezidential din Romania certificat in conformitate cu cerintele EcoHabitat de TÜV Rheinland Romania, unul din cele mai puternice organisme de certificare si inspectie la nivel international. Certificarea EcoHabitat iti garanteaza faptul ca imobilele din ansamblul Cuibul Verde respecta cele mai stricte standarde de proiectare si executie. Materialele folosite sunt de inalta calitate si in acelasi timp indeplinesc toate criteriile privind protectia mediului si gestiunea resurselor.

In functie de nevoile tale, Cuibul Verde iti pune la dispozitie apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Nu trebuie decat sa programam o intalnire, iar noi te vom ajuta sa-ti alegi cuibul care sa ti se potriveasca.

Ne poti contacta usor printr-un email la office@palaceimobiliare.ro sau sunand la numerele de telefon 0232.25.66.50/ 0723.112.020. Ori, de ce nu, venind in vizita in agentia noastra de pe str. Banu nr. 8 sa povestim despre proiectele tale de viitor la o cafea.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies