Vrei ca relaxarea sa fie la tine acasa? Hai in I.C. Bratianu Residence!

Vrei ca relaxarea sa fie la tine acasa? Hai in I.C. Bratianu Residence!

ACASA este locul in care abia astepti sa ajungi, in care vrei sa te simti bine, sa iti incarci bateriile si sa uiti de agitatia urbana de peste zi. Iubesti orasul, dar iti doresti ca serile si weekend-urile tale sa fie linistite. Tocmai de aceea, daca ar fi sa numesti un loc al Iasului in care confortul si relaxarea se imbina perfect in natura, primul la care te gandesti este Bucium. Linistea, aerul curat, privelistea care iti taie rasuflarea te-au convins sa alegi aceasta zona atunci cand ai pornit in cautarea locuintei care sa iti devina camin.

Pentru ca suntem atenti la nevoile tale, am gasit pentru tine caminul care ti se potriveste: ansamblul I.C. Bratianu Residence din Bucium, alternativa perfecta pentru cei care isi doresc sa aiba natura acasa, dar fara sa locuiasca la casa.

Ca sa ajungi in viitorul tau camin, nu trebuie sa pierzi mult timp, pentru ca I.C. Bratianu Residence se afla nu foarte departe oras, ci mai exact la 100 de metri de benzinaria MOL, in cartierul de vile cu acelasi nume din Bucium.

I.C. Bratianu Residence va fi compus din 6 blocuri cu un regim de inaltime S+D+P+M+4 etaje, iar lucrarile la cel de al treilea bloc au inceput deja.

Astfel, vei putea alege, in functie de nevoile tale, un apartament cu 1, 2 sau 3 camere. Fiecare apartament din blocurile care formeaza ansamblul beneficiaza de compartimentari functionale, gândite pentru a satisface dorintele familiilor tinere si cu un stil de viata activ. Intocmai cum ti-ai dorit, nu-i asa?

Mai mult, in momentul predarii, apartamentele sunt amenajate in totalitate, fiind predate la cheie cu finisaje premium.

Te poti opri asadar din cautare. Colegul nostru Bogdan Ghilasa iti va oferi toate detaliile despre viitorul tau camin. Poti face o programare usor, la numarul de telefon 0735988588.

Share:
© 2017 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Iasi | Termeni si conditii | Despre cookies